Koopwoning-Ruilen.nl

Waarom ruilen

De tijd dat een woning gemiddeld 2-3 maanden in de verkoop stond ligt ver achter ons. In die tijd durfde de gemiddelde huizenkoper het wel aan om eerst een woning te kopen en vervolgens de eigen woning in de verkoop te zetten.

In de huidige markt, zijn er maar weinig kopers te vinden die een woning kopen, vóórdat de eigen koopwoning verkocht is. Het neemt immers een bepaald risico met zich mee dat vooraf onbekend is wat de eigen woning gaat opleveren en op welke termijn de koper gevonden gaat worden.
Hierdoor blijft het woningaanbod in Nederland stijgen. Dit terwijl de wens om te verhuizen bij velen blijft.

Koopwoning-Ruilen.nl kan de oplossing bieden. Door op te geven wat voor woning u te koop heeft en uw woonwensen aan ons door te geven, brengen wij partijen bij elkaar.

Ervaringen van anderen

Onze tweekapper stond al enige tijd in de verkoop. Kinderen het huis uit, tuin te groot… Echt op zoek naar een gewenst appartement waren wij nog niet. “Eerst ons eigen huis verkopen” was het idee… Via Koopwoning-Ruilen.nl zijn wij in contact gekomen met een jong stel met kinderwens. Zij durfden de stap naar een grotere woning niet aan voordat hun eigen appartement verkocht was. Zonder Koopwoning-Ruilen.nl hadden wij waarschijnlijk nog steeds op een koper zitten te wachten. Nu zijn we vorige week verhuisd…

Dhr. en mevr. Van Peer, Drunen

lees meer...

De voordelen van deze site
  • KOSTELOZE inschrijving
  • Woningruil voorkomt het risico op dubbele lasten
  • Géén abonnements- of inschrijfgelden
  • Géén ingewikkelde lidmaatschappen
  • Toegang tot woningen die niet openbaar te koop staan
  • Sneller verkoopresultaat
  • Concrete matches worden u aangeboden voor een beperkt bedrag van € 19,50
Mijn woning staat nog niet te koop